Telefoonnummer

+123-456-7890

E-mail

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Ik ben opgeleid en gecertificeerd als yogadocent aan het Kundalini Research Institute in Ibiza. In mijn zoektocht naar vrijheid en geluk ben ik zo’n 15 jaar geleden zelf het spirituele pad gaan bewandelen. Door zelf dit pad van spirituele ontwikkeling en zelfkennis te gaan, is het mijn wens om anderen te inspireren en mijn roeping om ook anderen hiermee te helpen.

Over mijn life changes…

In 2017, na ruim 5 corporate jaren, kreeg ik een ​​burnout / ‘ontwaken’ en verruilde mijn digitale en snelle stadsleven met een appartement in Amsterdam voor een spiritueel nomadenleven in een oude camperbus op Ibiza. Ik ervaarde het zelf genezende vermogen van het lichaam door ziel, geest en lichaam in balans te brengen door middel van Kundalini Yoga-technologie en ademhaling. Door deze krachtige vorm van yoga, de veelzijdigheid en een mooie balans tussen yin en yang, was ik in staat mijn bewustzijn te verhogen en eindelijk de verschuiving van hoofd naar hart te ervaren. Naar binnen gaan, voelen, ontdekken. Zo kan er op alle niveaus balans ontstaan door beweging, adem, klank en meditatie.

De kracht van de adem

De afgelopen jaren heb ik naast mijn retreats ook steeds meer mensen kunnen begeleiden met ademwerk. De eenvoud en kracht van onze adem blijft mij verwonderen. Wat is de adem een sterke en natuurlijke tool om diepe heling en extase te bereiken. Met onze adem zijn we in staat om ons hart echt te openen, ons te verbinden met ons lichaam, oude blokkades op te ruimen en stress te verminderen.

Gediplomeerd yogadocent, theta-healer en bodyworker

Naast mijn Kundalini Yoga, Theta Healing en Bio Dynamic Rebalancing Bodywork certificering volgde ik Mindfulness cursussen, Tai Chi, Schematherapie, EMDR, Tantra en verbleef ik in Osho ashrams in India. Daarnaast volgde ik ATIH (Awakening The Illuminated Heart) workshops van Drunvalo Melchizedek, leerde ik de SKY methode tijdens de Art of Breathing van Art of Living en een ademtrainingsprogramma bij Tom van Huijstee. Ik heb ook een diepe passie voor allerlei vormen van dynamische meditatie die voorbestemd zijn om de controle los te laten en je hart te openen.