Telefoonnummer

+123-456-7890

E-mail

mail@domain.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Over Heart House Hercules

Heart House Hercules staat voor het huis van het hart, net zoals ieder lichaam een huis is voor het hart wat daarin klopt. Home is where the heart is: te midden van de Herculesstraat in de Olympische buurt van Amsterdam vind je deze serene plek waar een ieder zich thuis mag voelen. Vanuit vrede ervaren we een staat van zijn, deze staat bereiken en behouden we door het doen van innerlijk en adem werk, meditatie en commitment.

“You may think that it would be necessary to move to the Himalayas or to Tibet in order to practice these ancient methods; that living in the busiest city of the world prevents us from practicing these exercises or that it is necessary to have a Master to guide us into our heart. The Master, however, who is authorised to guide you into your heart is the spirit behind the eyes reading these words now. That is you. You are now empowered to do it. You have the ability to do it.”

Dat is de boodschap van Drunvalo Melchizedek en de grootste inspiratiebron voor Heart House Hercules. Alles wat je nodig hebt zijn de oefeningen en het kunnen toepassen van de methoden om erachter te komen wat voor jou werkt. Dan herhaal je die specifieke oefening zelf elke dag en herinner je steeds weer wie je werkelijk bent.

Kim is het hart achter Heart House Hercules. Ze is opgeleid en gecertificeerd als Theta healer door Ann Maanit in Ibiza, Bio Dynamic Rebalancing massagetherapeut door Rasal Antar in India en yogadocent aan het Kundalini Research Institute door Sarit Maor Simrit en Siri Dharma in Ibiza. Behalve dat mijn trainers en Drunvalo een grote inspiratiebron zijn, is Osho een van de inspiratiebronnen voor Heart House Hercules. Bij hem, in India, ligt de oorsprong van Rebalancing en het basisbegrip van Tantra.